Merhaba kizlar, offf böyle upuzun ürün isimlerine deli oluyorum. Kisacik olsun ayol. Şimdi bahsedeceğim ürünü ben blog satisinda ten rengime uygun değil diye sattim. Ama nasil oldu ise bi anda hizla rengim mi karardi ne şimdi bu renk bana uygun geldi sanki. Mac den aldigimiz eğitimde bana ve arkadaşıma ayni pudra ve ayni renk hediye edilmişti. Adjust rengi. Arkadaşimdan doya doya kullaniyorum nasilsa ;)))

mac cc pudra


Urun klâsik pudra ambalajlarinda.
Bizde ki rengi böyle.

mac cc pudra
Peki ürünün bende duruşu nasil? Hemen iki yanakda da bakalim.

mac cc pudra

mac cc pudra
Kizlar , pudra incecik. Ama bir o kadar da örtücü. Ciltteki parlamayi o yagli duruşu bi darbe ile aldi gitti. Bayildim bayildim. Çok sevdim. İstediğim mat görüntüyü bana sağladı. Ve asla pudra varmis hissi yok. Disardan bakan da anlamiyor pudra olduğunu. Bu ürünü çok sevdim ben.

Yazar

5 Yorum Var

  1. Bi de bunun bb pudrası var dimi yoksa yanlış mı hatırlıyorum bunun fiyatı nedir kuzum:)

  2. canim inan ki bende bilmiyorum bb pudrasi var mi diye. mac pudralar o kadar ilgimi çekmedi HIc. bu bize nimostyle blogunun sahibesi Ceren Hanimin çekilişi ile mac eğitimi kazanmistik. orda hediye edildi. fiyatini bilmiyorum. daha acik rengini almak için siteye girdim. sitede de bulamadim satisini. ama magazada görmüştüm. fiyatina bakmamistim. sanirim mac pudralara şans verebilirim.

  3. Tatlım MAC'in MSF Natural pudrasını kullanıyorum kesinlikle öneririm maşallah seninde cildinde öyle kapatılacak çok sorun yok o yüzden tek başına bile sürünce çok ince ve doğal duruyor.
    MAC'e gittiğinde bi dene derim ben hem fondöten üzerine hemde tek başına kullanıyorum, memnunum:)

  4. zaten onu çok öven var. tavsiye edeni de bol. kibar bir mac calisanina denk gelsm… tamamen satis odakli hizmet var. geçen hatta bir bayan cikti arkasindan aldi mi almadi mi. satabildin mi diye konuşmaya basladilar

  5. Ben Aqua Florya ve Akbatı mağazasında ki çalışanlardan pek memnunum eğer bu taraflara yakınsan öneririm.:)

Yorum Yaz